Cum preparăm corect peștele, pentru a fi hrănitor și sănătos

Autor: Stirileprotv.ro
Ultimul update: Duminica 14 Aprilie 2019 10:14
Data publicarii: Vineri 12 Aprilie 2019 10:39
Categorie: CSID

Ne răsfățăm, astăzi, cu pește. De fapt, o putem face oricând. Organizația Mondială a Sănătății include consumul între recomandările de top pentru prevenția bolilor cardio-vasculare.

Pe de altă parte, acest aliment excelent poate fi transformat rapid în balast. Prăjirea în ulei, și nu în grăsimea proprie a peștelui, face ca proteina din interior să se coaguleze.

Nu vă mai hrăniti, ci puneți presiune pe propriii rinichi. Explicam imediat cum și venim cu exemple.

Mai multe detalii în video atașat.

analize
O omletă cu şuncă şi brânză, un grătar şi un peşte. Greşeala care poate să ne îmbolnăvească
Cum trebuie aleși ochelarii de soare. Razele solare pot provoca leziuni grave
Când e recomandată operația de cataractă. Intervenția durează câteva minute
Actele motivaţionale generează de fapt hormoni de stres. Opinia psihologilor
Cum putem preveni osteoporoza înainte de a ajunge la menopauză
Odihna, scut împotriva bolilor. Cum ne refacem după perioadele de muncă până la epuizare
CSID Cristi Minculescu
Stilul de viață al lui Cristi Minculescu, la 10 ani de la transplantul de ficat