Amalia Enache, despre "meseria" de mama: "Credeam inainte ca viata de televiziune este foarte plina"

Ultima actualizare: 24-10-2016 07:17

"Va fi un copil plimbat!'' - spunea Amalia Enache despre micuta Alma, la scurt timp dupa ce a devenit mama. Si exact asa s-a si intamplat.

Ba chiar, in urma cu doua saptamani, fetita Amaliei a participat...la un maraton. Direct din bratele prezentatoarei TV!

Amalia: "Nu-mi vine sa cred, sunt momente cand doarme si ar trebuie sa dorm si eu dorm langa ea si stau o ora doua si ma uit asa la ea de drag!"

Alma s-a nascut in august. Amalia spune ca, in numai doua luni, i-a schimbat radical existenta.

Amalia Enache: "Credeam inainte ca viata de televiziune este foarte plina. Nu, viata de mama e mult mai plina, nu-mi mai da nici un pic de ragaz, tot timpul meu e legat de ea. Sigur ca se trezeste sa manance, pentru ca o alaptez la cerere, dar nu atat de des si in ultima vreme e un program atat de frumos si clar si nu se trezeste plangand, gangureste, o hranesc si doarme in continuare."

In schimb, micuta Alma a fost un stres pentru... Balerina, pisica Amaliei.

Amalia: "Medicul pediatru ne-a spus ca e un mare bine pe care pot sa-l fac copilului, sa stea in preajma un animal, sigur deparazitat".

Si, pentru ca tot ne aflam in mijlocul unei dezbateri interminabile pro si contra imunizarii, am cerut si parerea Amaliei.

"Alegerea mea e pro-stiinta si alegerea mea e sa fie imunizata.
Si au am foat vaccinata, fratele meu nu a fost vaccinat, el e mai mare cu 7 ani decit mine, au considerat ca avea o alergie, a fost mult mai sensibil decit mine, bolile au fost mai violente decit pentru mine. Da, aleg ca Alma sa fie vaccinata. "

Iar in ceea ce priveste revenirea la Stiri:

"A trebuit a admit in fata mea si in fata colegilor si a sefilor - eu nu am fost niciodata mama si nu stiu cat timp imi ia. Eu nu sunt la 20 de ani, mi se pare ca am avut tot timpul pentru cariera, acum timpul meu e sa fiu alaturi de ea cat are nevoie!"
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO