Alimentele care ingrasa fara sa si hraneasca. Ce se intampla daca nu luptam constant cu celulita

Ultima actualizare: 16-06-2016 00:00

Inamicul numarul unu al costumului de baie este celulita. Sub piele, rezervele de grasime, adipocitele, pot sa isi depaseasca de pana la 60 de ori volumul normal. Comprima vasele de singe, iar apa nu mai circula normal in celule.

Succesiv, anumite fibre de colagen se intaresc. Iata cum apar, asadar, deplasarile inestetice de grasime. Venim chiar acum cu sfaturi realiste.

Cristi Margarit consultant nutritie: “Exista alimente care va aduc calorii goale. Avem zahar, ulei rafinate, faina alba - deci vin cu o sursa de energie cum ar fi amidonul, cum ar fi zaharul fara vitamine, fara minerale, fara grasimi esentiale.


Din pacate, cele 5 simturi nu au capacitatea sa va spuna despre acel aliment daca are sau nu valoare nutritionala. Mai exact daca va hraneste sau daca doar va ingrasa. Simultan cu grasimea, alimentele "goale" determina, in fiecare celula, inflamatie. O combateti cu miscare. Si hranindu-va cu cu alte alimente, ce contin anti-inflamatoare - pestele gatit la cuptor, fructele de padure, piinea integrala, semintele crude, frunzele.

Inflamatia interna are si o exprimare in exterior. Puneti mina pe coapsa si stringeti pielea. Daca nu simtiti durere, aveti doar acumulare de grasime. Daca doare, lucrurile se schimba. Vorbim despre celulita. Se vindeca prin miscare intensa, multa apa zilnic si hrana potrivita. Eforturile estetice sunt inutile in lipsa acestor constante.

Cremele cu substante active stimuleaza vasele mici de sange sa preia grasimea. Aceasta va fi dusa spre ficat. Dar ajung linga vase doar daca au dimensiuni minuscule, nanometrice. Masajul actioneaza vasele limfatice. Intre acestea, trebuie sa existe un schimb permanent de substante. Sportul si directionarea miscarilor de masaj spre zonele respective dau rezultate;e.

Dar celulita nederanjata ani de zile prin sport si dieta se inveleste in capsule fibroase. Sub piele, rezervele de grasime pot sa isi depaseasca de pina la 60 de ori volumul normal. Comprima vasele de singe, iar apa nu mai circula normal in celule. Succesiv, anumite fibre de colagen se intaresc. Apar deplasarile inestetice de grasime. Aceste benzi tari nu pot fi inlaturate prin masaje sau creme, ci doar prin interventii invazive.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO