"Vreau sa renunt la tratament si sa mor linistit". Ce mai contine lista cu ultimele dorinte ale unui copil bolnav de cancer

Ultima actualizare: 22-02-2014 07:00
Reece Puddington

Un baiat care este bolnav de cancer a schitat o lista cu ultimele lucruri pe care vrea sa le faca inainte de a murit. Insa una din dorinte i-a facut pe toti cei care-l cunosc sa planga in hohote.

Printre dorintelele copilului de 11 ani, din Anglia, este aceea de a renunta la tratament, potrivit metro.co.uk.

Reece Puddington, care sufera de neuroblastom de sase ani, a refuzat sa ia un medicament care sa-i mai prelungeasca putin viata. Vrea, in schimb, sa moara linistit acasa.

El a scris pe pagina lui de Facebook: "Dupa rezultatul ultimelor analize, mi s-au dat doua variante. Pot sa optez pentru un nou tratament, dar asta inseamna sa merg tot timpul la spital si sa ma confrunt cu tot felul de efecte secundare, dar acest tratament ar putea sa-mi prelungeasca viata.

A doua varianta ar fi sa nu fac nimic, sa stau acasa si sa las natura sa-si urmeze cursul, ceea ce inseamna ca as muri mai devreme decat daca as lua un tratament.

Mama mea a sperat in ultimii sase ani ca va avea curajul sa recunoasca ca s-a sfarsit. Mama m-a lasat sa aleg si ma lasa sa plec".

Acest mesaj a starnit lacrimile celor care-l cunosc pe Reece, dar si a celor care i-au citit in presa povestea. Melanie Hill i-a scris: "Reece, esti foarte curajos. Iti doresc sa ai putere sa-ti inchei capitolul final". Baiatul a primit sute de mesaje de incurajare pe retelele de socializare.

Lista cu ultimele dorinte include si: o intalnire cu actorul Johnny Depp, sa viziteze Sun City din Africa de Sud si sa aiba o casa de hobbiti in gradina. 

O parte din dorintele lui au fost deja indeplinite.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO