VIDEO. O femeie a trait timp de 40 de ani ca barbat, fara sa stie ce sex are. Cum a fost posibil

Ultima actualizare: 25-10-2012 17:32
Caroline Kensey, hermafrodita

O femeie a trait 40 de ani in trupul unui barbat, fara sa stie ca s-a nascut cu o malformatie rar intalnita. Parintii ei i-au ascuns ani de zile adevarul despre identitatea ei sexuala.

Caroline Kinsey are acum 42 de ani si pana in urma cu 2 ani a trait ca barbat, purtand numele de Carl John Baker.

Inca din copilarie, Carl arata ciudat si avea o voce foarte feminina, iar colegii radeau de el.

Abia cand a implinit 19 ani, parintii i-au spus adevarul: se nascuse hermafrodit, adica avea organele sexuale pentru ambele sexe, iar parintii au decis sa-l opereze, ca sa fie baiat.

Din pacate, au facut alegerea gresita, pentru ca micutul Carl a simtit toata viata ca traieste intr-un trup care nu i se potriveste. A fost casatorit pentru scurt timp cu o femeie, dar relatia lor nu a mers si au divortat.

O sa ramai mut de uimire! Uite gestul cu care o fetita de 2 ani si-a salvat mama de la moarte

In urma cu 2 ani, barbatul Carl a decis sa devina Caroline, sa poarte haine de femeie si sa traiasca asa cum si-a dorit dintotdeauna si cum ar fi fost firesc sa fie.

Caroline nu-si acuza parintii pentru greseala facuta, pentru ca ei fusesera sfatuiti de medici sa ia deciziile pe care le-au luat si sa-i ascunda adevarul.

Caroline si fratele ei au crescut mult timp intr-un centru social, pentru ca parintii lor au fost acuzati de neglijenta. Familia a reluat legatura abia cand Caroline avea 19 ani si atunci a aflat adevarul despre malformatia cu care se nascuse.

Acum Caroline spune ca este fericita, pentru ca si-a descoperit adevarata identitate sexuala.

Desi la inceput i-a fost greu sa se imbrace altfel, acum totul este firesc pentru ea.

“Ma simt sanatoasa si nu vreau sa-mi amintesc nimic din trecut, am reusit in sfarsit sa scap de depresie. Imi vor opera organele genitale, ca sa fiu femeie din toate punctele de vedere”.

Doctorul Jay Hayes-Light, directorul Asociatiei britanice pentru personae intersex precizeaza ca acest caz este unul medical, nu o alegere a stilului de viata.

Oamenii confunda persoanele harmafrodite cu transsexualii, pentru ca nu inteleg diferenta. Hermafroditii ar trebui sa fie acceptati in societate, asa cum sunt acceptati si homosexualii. In cazul lui Caroline, nu este vorba de o alegere, ci de o afectiunea din nastere”.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO