Un jurnalist BBC este sub influenta drogurilor exact in timp ce incearca sa transmita in fata camerei de luat vederi. VIDEO

Ultima actualizare: 27-12-2014 07:39
Quentin Sommerville

Intr-o inregistrare video postata pe internet, corespondentul BBC in Orientul Mijlociu, Quentin Sommerville, pare sa fie afectat de drogurile care ardeau in spatele sau, chiar in timp ce incerca sa realizeze o transmisie pentru postul de stiri.

"Gramada care arde in spatele meu este formata din 8 tone si jumatate de heroina, opiu hasis si alte narcotice", isi incepe relatarea jurnalistul BBC, care se intrerupe brusc, pentru ca izbucneste in ras.

"Gramada care arde in spatele meu..." - isi incepe el al doilea clip, insa nu rezista prea mult si rade din nou, stricand inregistrarea.

La a treia incercare, Quentin isi roaga cameramanul sa se miste repede: "Repede, repede! Avem nevoie doar de una", spune el, referindu-se la realizarea unei transmisii bune. Insa, si de aceasta data, izbucneste in ras, la fel ca si colegul sau, cameramanul.

Quentin Sommerville a postat aceasta inregistrare video pe Twitter, unde este urmarit de 24.000 de abonati, cu urmatorul mesaj: "Dragii mei 'twitteri', a trecut un an plin de gloante si sange. Asa ca aveti dreptul la cateva rasete de Craciun, pe cheltuiala mea".

Ulterior, el a sters inregistrarea, se pare ca din cauza unor probleme legate de copyright (drepturi de autor, n.red). "Inregistrarea a fost facuta acum 4 ani, nu a fost vazuta niciodata si nu a fost difuzata niciodata", a declarat un purtator de cuvant al BBC, citat de The Telegraph, fara sa dea detalii despre locul exact unde a avut loc aceasta intamplare.

Quentin Sommerville, care acum este in Ierusalim, a transmis din diferite tari cu situatii periculoase din Orientul Mijlociu, precum Irak, Afganistan, Gaza si Egipt.
 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO