Un cersetor i-a oferit ultimii lui bani pentru ca ea sa ajunga acasa teafara. Ce a facut ea pentru el e o lectie de viata

Dată publicare: 17-12-2014 16:48
Dată actualizare: 20-12-2014 08:25


cersetor

O studenta de 22 de ani a demarat o campanie de ajutorare a unui om al strazii, dupa ce acesta i-a dat tinerei ultimii lui bani.

Dominique Harrison-Bentzen si-a pierdut cardul in timpul unei iesiri in oras si si-a dat seama abia la plecare ca nu mai avea bani de taxi. In timp ce scotocea prin buzunare, un cersetor s-a apropiat de ea si i-a oferit 3 lire in maruntis, ultimii lui bani, pentru ca tanara sa ajunga acasa in siguranta.

Impresionata de gestul altruist al barbatului, Dominique a povestit intamplarea pe pagina sa de Facebook si a aflat ca nu era singura pe care o ajutase.

Cei care au comentat la postarea studentei au povestit ca cersetorul pe nume Robbie le-a inapoiat portofelele cazute si obisnuieste sa-si ofere fularul oamenilor carora le e frig.

"El a insistat atunci sa iau banii, mi-a spus ca e mai important sa ajung eu cu bine acasa. Sunt multi oameni pe care i-a ajutat. Daca fiecare ar dona cate 3 lire pentru Robbie, am putea sa ii gasim o locuinta ca sa nu mai doarma pe strazi", a povestit Dominique care a reusit sa stranga 1.200 de lire pana acum.

 

Sursa: metro.co.uk


VIDEO PROTVPLUS.RO