Un american a pacalit 70 de oameni ai strazii sa stea la coada toata noaptea pentru noul iPhone


Ultimul update: Marti 24 Septembrie 2013 00:09
Data publicarii: Sambata 21 Septembrie 2013 18:13
Categorie: Bizar
om al strazii

Pana unde poate sa mearga nebunia creata de noul iPhone 5S?

Raspunsul vine din Statele Unite. In California, un barbat, om de afaceri, a fost luat la bataie de un om al strazii pe care l-a "angajat" sa stea la rand la un magazin Apple ca sa fie sigur ca poate cumpara cate mai multe exemplare din ultimul model de iPhone.

Problema a venit atunci cand americanul nu a vrut sa-i plateasca pe niciul dintre cei 70 de oameni ai strazii pacaliti sa stea la coada, relateaza New York Daily News.

 

Un adevarat haos s-a declansat in fata magazinului Apple din Pasadena, California.

Calvin Windell, un om al strazii, a povestit cum a fost inselat de barbatul care i-a promis 40$ ca sa-i tina loc la o coada de 200 de oameni in fata unui magazin Apple.

Nu a fost singurul. Alti 70 de barbati fara adapost au fost implicati in "schema" barbatului care a fost pana la urma arestat de politie, inainte sa fie linsat de oamenii strazii.

Acestia au stat toata noaptea la coada pentru ca barbatul, un viitor antreprenor, sa cumpere cat mai multe iPhone-uri. La final a fost luat de politie pentru propria siguranta, dupa ce oamenii legii au stabilit ca nu a comis nicio ilegalitate.

Noile modele de iPhone 5S si 5C au fost puse in vanzare in Statele Unite vinerea trecuta.

 

Sursa: nydailynews.com

VIDEO PROTVPLUS.RO