Ultimul gest facut de o tanara de 23 de ani care a aflat ca mai are cateva zile de trait. "S-a gandit mereu la binele altora"

Ultima actualizare: 13-12-2014 01:47
fata plangand

O tanara a murit de cancer de col uterin la doar 23 de ani, dupa ce i s-a refuzat un test Papanicolau despre care familia spune ca ar fi salvat-o. Inainte de a muri, ea a cumparat cadouri de Craciun pentru familie si prieteni.

Sorcha Glenn, din Marea Britanie, a fost diagnosticata cu boala cumplita in septembrie 2013, iar un an mai tarziu, la sfarsitul lui octombrie, a murit. Cu doua luni inainte de a fi diagnosticata, ea l-a rugat pe un medic sa-i faca testul Papanicolau, intrucat mai multe femei din familia ei murisera din cauza cancerului de col uterin, insa a fost refuzata. Motivul este acela ca in Marea Britanie testul se face numai la implinirea varstei de 25 de ani, relateaza Daily Mail.

Tanara s-a intors la medic in august 2013, acuzand dureri si sangerari, iar acesta a acceptat efectuarea testului. O luna mai tarziu, odata cu sosirea rezultatelor, a fost diagnosticata cu cancer.

In anul care a urmat, Sorcha a facut chimioterapie si radioterapie, dar, din pacate, acestea nu i-au tratat boala, iar pe data de 7 octombrie 2014 medicii au anuntat-o ca mai are doar cateva zile de trait.

Cu toate ca era in stadiu terminal, tanara a inceput sa cumpere cadouri de Craciun pentru toti membrii familiei si pentru prieteni, dorind sa le faca tuturor o ultima surpriza. Pana in ziua de 24 octombrie, atunci cand a murit in bratele iubitului ei, ea a cumparat cadouri pentru toti si le-a spus sa nu le deschida pana in ziua de Craciun.

Matt Lynch, iubitul ei, a declarat: "Era o persoana atat de organizata, asa ca nu ma surprinde ca a cumparat cadourile din timp. Era tipic pentru ea sa se gandeasca la binele altora, in timp ce suferinta ei era imensa".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO