Ultima dorinta a unei tinere de 25 de ani a impresionat sute de oameni. Ce a reusit Annie cu doar 10 zile inainte sa moara

Dată publicare: 13-08-2015 16:01
Dată actualizare: 16-08-2015 06:58


nunta

La doar 25 de ani, o tanara din Marea Britanie a pierdut lupta cu cancerul, insa cu numai 10 zile inainte sa moara a reusit sa-si implineasca ultima dorinta.

Annie Marston, mama unui baietel in varsta de doar 8 luni, a fost diagnosticata cu cancer cand deja era in faza terminala. Inainte sa moara, Annie s-a casatorit cu iubitul ei, Scott Benton, intr-o ceremonie la care au contribuit sute de necunoscuti impresionati de cazul ei, scrie Daily Mirror.

"Annie a stiut ca nu mai are mult de trait. Ne-a rugat sa ne ocupam noi de acte si birocratie pentru ca voia sa se concentreze doar asupra nuntii", a declarat cea mai buna prietena a tinerei.

Annie a aflat ca are cancer cervical cu doar cateva zile inainte sa-l aduca pe lume pe fiul sau. Desi a fost operata si a facut chimioterapie, pentru britanioca a fost prea tarziu: boala se raspandise deja pana la ficat, iar medicii s-au vazut neputinciosi.

Dupa ce si-a anuntat pe internet dorinta de a se casatori cu iubitul ei inainte sa moara, sute de oameni s-au mobilizat si au donat pentru a-i implini ultima dorinta. Pentru nunta lui Annie s-au strans peste 18.000 de lire, iar tanara s-a bucurat de o zi magica: "A fost emotionant. Au venit foarte multi prieteni vechi ai ei si am stat impreuna, ne-am amintit de clipele frumoase si am ras", a mai spus prietena fetei.

Sursa: Daily Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO