Ultima dorinta a acestei fetite a fost sa faca o diferenta. Ce s-a intamplat dupa moartea ei este de-a dreptul impresionant

Ultima actualizare: 23-06-2015 07:02
Maddie

O fetita din Longmont, Colorado, a inspirat o lumea intreaga sa faca fapte bune pentru cei din jur.

Maddy Grayless avea 8 ani si visa sa devina cantareata, specialista in paleontologie si patisera. Insa viata ei a luat o intorsura radicala intr-un timp extrem de scurt.

Pentru ca avea o sangerare la nas care nu se oprea, parintii au dus-o de urgenta la spital. Dupa o noapte intreaga de analize, fetita a fost diagnosticata cu Osteosarcoma, o forma de cancer extrem de agresiva. Medicii i-au dat de trait doar doua luni.

“A fost atat de trista cand a aflat. A vorbit mult despre lucrurile pe care si le dorea sa faca. Si, la un moment dat mi-a zis ca vrea sa faca o diferenta in lume”, a declarat mama ei.

Datorita unui grup de pe Facebook, Maddie a reusit sa faca o diferenta uriasa. Un utilizator a creat o pagina numita “Maddy’s Mighty Minions” unde a incurajat oamenii sa faca o fapta buna si sa lumineze ziua cuiva.

Campania de “pay it forward” a luat amploare, dar Maddie nu a apucat sa vada nimic: a murit la doua saptamani dupa diagnosticare. Mostenirea ei exista insa: oamenii continua sa faca fapte bune in amintirea ei.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO