Timp de 14 ani nu a fost cu niciun barbat, iar cand s-a indragostit, iubirea a distrus-o. Ce a aflat dupa prima noapte de sex

Dată publicare: 24-10-2015 12:51
Dată actualizare: 27-10-2015 07:08


test HIV pozitiv

Annette, in varsta de 49 de ani, a trait 14 ani singura, doar cu cei doi copii ai ei. Divortul a marcat-o atat de tare incat a decis sa nu mai aiba viata amoroasa. Cand l-a cunoscut insa pe Jason, totul s-a schimbat.

Cei doi s-au cunoscut pe internet, au decis sa isi dea intalnire si lucrurile au evoluat frumos. Initial, cand a vazut ca Jason nu incerca sa intretina relatii intime cu ea, Annette s-a gandit ca dupa 14 ani de abstinenta nu mai este pe placul unui barbat.

A discutat cu el, iar intr-un final momentul mult asteptat s-a petrecut. Femeia i-a spus ca nu trebuie sa foloseasca prezervativ pentru ca se proteja ea. Nu s-a gandit nicio clipa ce avea sa afle dupa acea noapte.

Annette a gasit niste medicamente in bagajul lui Jason si a cautat pe Google pentru a afla pentru ce sunt. A descoperit ca barbatul cu care facuse sex neprotejat avea HIV.

Nu a stat pe ganduri si a anuntat imediat politia. Jason a fost condamnat la 27 de luni. Din pacate, analizele i-au confirmat femeii cea mai mare temere. Luase virsul de la barbat.

"Am fost devastata, nu intelegeam de ce mi se intampla asa ceva. Nu o sa mai pot sa am incredere in nimeni, niciodata", a marturisit Annette.

 

'I don’t feel like I can trust anyone again.'

Posted by Metro on Saturday, October 24, 2015

Sursa: metro.co.uk


VIDEO PROTVPLUS.RO