“Te iau sa-mi fii barbat si… sotie”. Mai intai homosexuali, apoi lesbiene si in final sot si sotie

Ultima actualizare: 01-11-2012 00:53
homosexuali-transsexuali

Un cuplu de lesbiene transsexuale si-au exprimat bucuria imensa in ziua in care au devenit sot si sotie si, de asemenea, sotie si sotie, dupa ce unul din parteneri a suferit o operatie de schimbare de sex.

Jenny-Anne Bishop, de 65 de ani, care anterior s-a numit Paul, si Elen Heart, de 68 de ani, al carei nume a fost Alan, au format initial un cuplu de homosexuali, incepand cu anul 2004.

Amandoi au fost barbati casatoriti si au facut cu sotiile lor in total cinci copii. Cand s-au intalnit, si-au dat seama ca se iubesc si isi doresc o viata impreuna. Dupa ce au admis ca sunt homosexuali, cei doi au decis sa-si traiasca iubirea ca lesbiene transsexuale. 

Dupa sase ani in care cuplul a convietuit sub aceasta forma, timp in care amandoi si-au luat nume de femei, cei doi au hotarat ca e timpul ca unul din ei trebuie sa devina femeie suta la suta si anul trecut a facut operatie de schimbare de sex. Jenny-Anne a facut acest lucru, iar acum, dupa 65 de ani de viata, a devenit suta la suta femeie. Dar, in paralel, amandoi au suferit diverse interventii chirurgicale si au urmat tratamente hormonale care sa le dea o fizionomie feminina. 

Acum cateva zile, cei doi au devenit sot si sotie oficial, in urma unei ceremonii care a avut loc in Tara Galilor.


 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO