Surpriza din mancarea de la McDonald’s: "Nu mai mananc in viata mea de acolo". FOTO

Dată publicare: 31-07-2014 11:51
Dată actualizare: 03-08-2014 07:07


McDonald’s

Georgia din Marea Britanie a trait o experienta neplacuta dupa ce a cumparat mancare de la McDonald’s. Dupa doar doua inghitituri, femeie a gasit un vierme.

“Mi s-a facut rau imediat. Nu o sa mai mananc in viata mea la McDonald’s. Asa ceva este inadmisibil”, a declarat Georgia.

Femeia a facut chiar si o poza cu “creatura” si a facut-o publica pe internet pentru a-i avertiza pe clientii fast-food-ului.

Sunt atatia oamenii care mananca la McDonald’s. Este vorba despre sanatatea noastra si nu inteleg cum pot sa aiba astfel de scapari. Stiu ca la fast-food nu este cea mai sanatoasa mancare, dar atunci cand platesc pentru ceva, ma astept ca produsele sa fie proaspete si de calitate”, a mai spus Georgia.

Purtatorul de cuvant al McDonald’s a anuntat ca fast-food-ul regreta incidentul. Acesta a precizat ca nu era vorba decat despre un vierme mic dintr-un fruct, care poate sa traiasca si in produsele proaspete.

“Suntem atenti la calitatea produselor noastre. Am discutat cu clienta noastra si vom afla exact ce s-a intamplat”, a declarant purtatorul de cuvant.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO