Adevarul despre fotografia care a facut ieri furori pe Facebook. Reactia politiei. VIDEO

Dată publicare: 27-02-2012 15:04
Dată actualizare: 13-09-2012 19:10


Smecherie sau un alt adevar trist despre Romania? ...
Adevarul despre fotografia care a facut astazi fur...

Infractorii care isi planifica loviturile isi pregatesc si masinile cu atentie. Aleg un vehicul, fac rost de placute de inmatriculare cu aceleasi numere, pe care le pun la un model similar, de aceeasi culoare si marca.

Apar astfel dubluri, asa cum a patit un bucurestean. Omul a vazut intr-un service o masina exact ca a lui si a anuntat politia.

"Va anunt de la inceput ca nu este vorba de o gluma sau de un trucaj foto. Fapta este adevarata. Intamplator am gasit o masina identica cu a mea. Aceeasi culoare, marca si numere de inmatriculare. La inceput politia nu a vrut sa o ridice deoarece masina nu era furata. Normal. Era o masina in plus. Firesc era sa o iau eu. Din spusele politiei, eu eram proprietar. Masina clonata avea parbrizul vopsit in zona unde ar fi trebuit sa se vada seria caroseriei. Numerele de inmatriculare erau eliberate de politie", scrie Paul Ilie pe pagina sa de Facebook.

Proprietarul originalului isi incheie povestea tragand concluzia ca oricine ar fi folosit masina clonata, el era primul banuit pentru ca autoturismul cu aceste numere de inmatriculare figurau pe numele lui. Astfel de cazuri nu sunt singulare. Politistii au mai avut de-a face cu suspecti care au folosit placute de inmatriculare false ca sa induca in eroare pe oricine ar fi incercat sa-i prinda si sa-i gaseasca.

Fotografia postata pe Facebook a strans peste 3000 de like-uri in numai 11 ore.


Pretul uman al ciocolatei. Cum sunt exploatati copiii pe plantatiile de cacao

 

 

 


 


VIDEO PROTVPLUS.RO