Scandal medical in Malaysia. Cum a fost fotografiata o doctorita in timp ce ajuta o femeie sa nasca

Dată publicare: 31-08-2015 16:57
Dată actualizare: 03-09-2015 07:17


medic

O femeie ginecolog din Malaysia ar putea fi concediata dupa ce pe retelele de socializare a circulat o fotografie in care medicul apare alaturi de o pacienta intr-o fotografie scandaloasa.

Medicul a fost fotografiat in timp ce asista la nastere o pacienta insarcinata, iar cu cealalta mana facea semnul victoriei. Fotografia le-a scandalizat pe femeile din Malaysia dupa ce a inceput sa circule pe Facebook si Twitter. Multi au criticat gestul doctorului si au numit poza o "rusine" prin care s-a incalcat etica profesionala. Imaginea este cu atat mai nepotrivita cu cat in spate mai apare o asistenta.

Presa locala a relatat ca pacienta nu si-a dat acordul pentru a fi fotografiata in aceasta ipostaza si ca ar putea da in judecata medicul pentru "rusinea adusa". Doctorul, identificat drept o femeie ginecolog, de la spitalul din Johor Bahru, Malaysia, a fost suspus unei investigatii. Ministrul Sanatatii din aceasta tara a cerut personal o ancheta pentru a se stabili daca medicul a incalcat etica profesionala si daca urmeaza sa fie concediat.

Sursa foto: freemalaysiatoday.com
 

Sursa: Mirror

Tags: medic, malaysia,


VIDEO PROTVPLUS.RO