S-a trezit speriata in miezul noptii, dupa ce a simtit ceva miscandu-se la picioare. Imaginile terifiante surprinse de camere

Ultima actualizare: 06-10-2016 07:04
fantoma in casa

O femeie din SUA a trait o spaima cumplita, in mijlocul noptii. Femeiea dormea linistita, cand a simtit ceva miscandu-se langa ea, in pat.

Camerele de supraveghere din camera au surprins momentul in care femeie doarme linistita, apoi usa de la baie se deschide singura, iar femeia se trezeste speriata in momentul in care simte ceva miscandu-se la picioare.

In momentul in care luminile incep sa se aprinsa si sa stinga singure, femeia se trezeste, panicata, pentru a vedea ce se intampla. Insa, fenomenele stranii continua sa aiba loc, chiar sub ochii ei, iar aceasta decide sa dea un telefon.

Filmarea se termina brusc, in timp ce femeia se uita speriata spre usa de la baie, cu telefonul in mana si bagata sub patura.

Conform Mirror, tanara a spus ca a simtit o prezenta "ciudata, o atmosfera stranie in casa. Insa, dupa ce filmarea s-a viralizat, multi utilizatori au sustinut ca pare falsa.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO