Prima raza de speranta pentru “omul copac”. Barbatul incepe o serie de operatii pentru indepartarea excrescentelor

Ultima actualizare: 04-03-2016 07:06
omul copac

Abul Bajandra, barbatul care de 10 ani se lupta cu o boala rara in care bratele si picioarele ii sunt acoperite cu excrescente in forma de crengi, va trece printr-o serie de operatii. Astfel isi va putea folosi mainile.

Interventiile vor avea loc la Centrul Medical Dacca, din Bangladesh si au scopul de a corecta aceasta boala genetica rara.

“Nu cred ca voi putea dormi la noapte. Pentru un om sarman ca mine, dintr-o zona izolata a tarii, acest lucru e prea frumos ca sa fie adevarat.” le-a spus el de pe patul de spital jurnalistilor de la CNN, in data de 26 februarie.

Din degetele, palmele si picioarele lui Abul cresc un fel de negi sub forma de crengi de copac. Acestia il impiedica pe barbat sa manance sau sa se spele. El se bazeaza exclusiv pe ajutorul sotiei sale in varsta de 21 de ani si pe cel al fiicei lor in varsta de 8 ani.

“De 10 ani ma lupt cu aceasta boala si ma chinui cu durerea. Maine voi avea prima operatie. Vreau sa pot sa lucrez din nou.” a mai spus barbatul in varsta de 25 de ani.

Costurile operatiei vor fi suportate de Guvernul din Bangladesh. Noua medici vor participa la interventia chirurgicala. Acestia vor folosi un laser pentru a indeparta tesuturile bolnave.

“Nu am facut niciodata acest gen de operatie, deci este ceva straniu si pentru noi. Sa ne-ajute Dumnezeu.” a spus medicul plastician Sen.

Conform Daily Mail, la inceputul lunii februarie un barbat din Indonezia in varsta de 42 de ani a murit din cauza unei afectiuni similare.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO