Prezentatoare TV, concediata dupa ce s-a descoperit ca in trecut s-a prostituat. Cat cerea pentru serviciile sale

Dată publicare: 13-04-2017 10:49
Dată actualizare: 16-04-2017 09:53


Senada Nurkic

Senada Nurkic, o cunoscuta prezentatoare TV din Serbia, a fost concediata dupa ce a recunoscut ca, in trecut, s-a prostituat.

Senada, in varsta de 26 de ani, era angajata la canalul TV Pink, pana in urma cu cateva zile. Conducerea a decis sa o dea afara dupa ce tanara a declarat ca si-a vandut trupul pentru bani si nu regreta deloc.

"Este un job la fel ca oricare altul, nu vad nimic gresit. A trebuit sa ma prostituez ca sa supravietuiesc", precizeaza Senada.

Fosta prezentatoare sustine ca isi alegea clientii si ca cerea intre 500 si 950 de euro pentru serviciile sale.

"Pe scurt, clientii mei erau barbati frumosi. Unele femei pot doar sa viseze la ei. Pe langa banii pe care mi-i dadeau, imi ofereau si cadouri scumpe, precum parfumuri si haine", adauga Senada.

Pe langa faptul ca a fost concediata, tanara ar putea ajunge si in spatele gratiilor, deoarece prostitutia este ilegala in Serbia. Totusi, este increzatoare ca acest lucru nu se va intampla, deoarece iubitul ei este politician.

"Am un prieten care este politician si nu va permite sa fiu arestata. Ma protejeaza si nu va permita sa fiu condamnata", incheie Senada.

Sursa: The Sun


VIDEO PROTVPLUS.RO