O prezentatoare Fox News a spus ca Snoop Dog si Bow Wow ar trebui ucisi de Secret Service pentru videoclipul anti Trump

Ultima actualizare: 24-03-2017 07:01
Snoop Dog si Bow Wow

O prezentatoare Fox News spune ca Secret Service ar trebui "sa ii omoare" pe Snoop Dog si Bow Wow dupa filmuletul despre "asasinarea" lui Donald Trump.

O prezentatoare Fox News, Kimberly Guilfoyle, a declarat ca Secret Service ar trebui sa le faca o vizita lui Snoop Dog si Bow Wow dupa controversatul videoclip muzical lansat saptamana trecuta. In melodia ‘’Lavender’’ Snoop Dog ucide cu o arma de jucarie un clovn care seamana cu Donald Trump, relateaza The Independent.

Videoclipul a generat reactii aprinse in SUA. Donald Trump a reactionat pe Twitter si a spus ca Snoop Dogg ”nu ar fi scapat atat de usor” daca ”tinta” lui din acel videoclip ar fi fost Barack Obama. ”Va imaginati ce proteste ar fi fost daca Snoop Dogg, cu cariera lui in deriva, l-ar fi luat in vizor si ar fi tras cu pistolul asupra presedintelui Obama? E timpul pentru puscarie!”, a scris Donald Trump pe Twitter.

Prezentatoarea Fox News, Kimberly Guilfoyle i-a atacat pe cei doi rapperi. Intrebata de colegul ei Greg Gutfeld: ‘’Ce ar trebui sa faca Secret Service?’’.‘’Sa ii omoare?’’ a raspuns Guilfoyle.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO