Prea SEXY pentru albumul de absolvire. Profesorii refuza sa-i publice pozele

Dată publicare: 13-06-2012 11:10
Dată actualizare: 06-11-2012 03:20


Sydney Spies - 7

Cand viata iti ofera lamai, fa limonada, spune o vorba din popor. Asta a facut si Sydney Spies, ale carei poze nu au fost publicate in albumul de absolvire, pentru ca tanara a pozat prea sexy.

Scandalul a izbucnit in ianuarie, atunci cand Sydney a fost anuntata ca pozele alese de ea nu vor fi incluse in albumul de absolvire.

Tanara a declarat ca a fost sfatuita sa faca o alegere diferita, dupa ce, spune aceasta, editorii albumului au votat patru contra unu pentru publicare.

Pozele care NU ar fi trebuit sa fie facute publice. Vezi cele mai nereusite fotografii de familie - GALERIE FOTO

Contactati de Durango Herald, acestia au contrazis declaratia lui Sydney, dezvaluind ca nu au fost de acord niciodata cu publicarea imaginilor.

Pana la urma, editorii au ales sa publice poza de pe legitimatia de scoala a tinerei. Furioase, Sydney si mama ei au apelat la presa locala din micul oras Durango, Colorado, si au ajuns pana in platourile The Today Show.

Invocand dreptul la libera exprimare, cele doua femei au continuat sa blameze decizia editorilor si a reprezentantilor Liceului din Durango.

"Unii oameni ar putea sa creada ca sunt un pic prea sexy sau nepotrivite. Eu cred ca sunt artistice. Reprezinta un bun exemplu a ceea ce sunt eu ca persoana. Sunt dansatoare, incerc sa fiu model, imi place fotografia, cred ca acestea sunt lucruri bune care sa ma reprezinte si cred ca imi este refuzat dreptul la libera exprimare", a declarant Sydney Spies pentru 9News.

Totul s-a terminat insa cu bine pentru tanara al carei vis era sa plece din micul oras din Colorado, SUA. O casa de productie de la Hollywood, specializata in filme horror, a semnat un contract cu Sydney. Primul film in care va aparea va fi lansat chiar anul acesta, de Halloween.

Gestul pe care il fac milioane de oameni in fiecare zi, interzis in scoli. Explicatia autoritatilor e de-a dreptul socanta

Sursa: huffingtonpost.com

Tags: sexy, sidney spies,


VIDEO PROTVPLUS.RO