Pesti piranha gasiti in sistemul de canalizare de la un bloc de locuinte, dupa ce locatarii s-au plans de mirosul ciudat

Ultima actualizare: 11-04-2014 07:02
piranha

Cativa pesti piranha au fost scosi din sistemul de canalizare de la un bloc din din Telford, Anglia, dupa ce locatarii s-au plans ca mirosea a peste in toata cladirea.

Muncitorii de la regia de apa si canalizare au gasit pestii tropicali carnivori pe teava de scurgere. Din fericire pentru ei, piranha erau mortii si nu au pus in pericol nicio persoana, potrivit BBC News.

"De vina pentru miros erau niste pesti piranha", a declarat un purtator de cuvant al regiei de apa si canalizare, care au mai spus ca locatarii din complexul de locuinte se plangeau de cateva zile de mirosul urat care venea pe tevile de scurgere.

"Se pare ca un locuitor din acest complex a scapat de mai multi pesti morti, intre care si cativa piranha, aruncandu-i in toaleta si a blocat sistemul de canalizare", a mai spus angajatul.

Doi dintre muncitorii care au descoperit pestii, Matt Final si Jay Slater, au spus ca au fost luati prin surprindere de ce au gasit in tevi. "Am gasit tot felul de lucruri bizare in canalizare, de-a lungul timpului, dar am fost un pic socati sa vedem piranha", au spus ei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO