N-ai mai auzit niciodata despre o astfel de nunta. Ce planuri are aceasta femeie

Ultima actualizare: 15-08-2012 00:58
Anita Chakra Burtty

O femeie si-a pregatit in detaliu nunta de vis, care va avea loc in aprilie 2013. Si-a cumparat rochia de mireasa, a programat petrecerea si a stabilit ce flori va avea in buchet si pe mesele invitatilor. Lipseste insa un “detaliu” esential.

Anita Chakra Burtty, din Australia, are 42 de ani si s-a gandit ca este timpul sa se marite.

Inca nu are un pretendent, dar, cum este de profesie astrolog, declara ca stie sigur ca isi va intalni alesul in octombrie sau noiembrie. Asa ca vor avea destul timp sa se cunoasca inainte de nunta.

Daca nu va reusi sa-si implineasca acest vis, nu-i o tragedie, afirma Anita, dare precizeaza ca este sigura 100% ca va cunoaste in curand barbatul ideal.

Planul ei este cat se poate de serios, pentru ca a platit deja o mare parte din bani si chiar si-a invitat rudele si prietenii din Anglia in Australia, unde va avea loc nunta.

“Sper ca atunci cand ma va intalni, alesul meu va vedea ca sunt simpatica, foarte generoasa, buna, iubitoare si nu-l va deranja ca sunt doar putin nebuna”, glumeste Anita.

Ea merge chiar mai departe si i-a cerut unui prieten, care isi programase nunta in aceeasi luna ca si ea, sa-si amane ceremonia, ca sa nu se suprapuna.

Jeremy, care declara ca are incredere in amica lui si sustine ca a vazut “lucruri mult mai bizare ca asta”, a fost de accord si acum asteapta sa vada daca dorinta Anitei se va implini.

Femeia spune ca daca nu-si va intalni alesul in octombrie sau noiembrie, il poate intalni in ianuarie 2013 sau “in orice moment” si oricum va fi multumita.

Anita are un masterat in stiinta la Universitatea Salford din Manchester si este specializata in tratamente naturiste.

Ea are chiar un magazin cu asemenea produse, destinate in special femeilor si problemelor de fertilitate.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO