Mesajul scandalos lasat de amanta unui milionar sotiei acestuia. Ce i-a scris tanara pe Twitter, intr-un acces de furie

Ultima actualizare: 27-11-2014 06:58
amanta

Presupusa amanta a unui om de afaceri din New York i-a lasat sotiei acestuia un mesaj pe Twitter cu fotografia unui bilet primit de la acesta si mesajul "Sigur stiai".

Katherine Nelson, tanara care sustine ca a avut o aventura timp de patru ani cu multimilionarul Robert Rosenkranz, mai spune ca barbatul a incercat sa-i ofere 100.000 de dolari pentru a pastra secretul relatiei lor, scrie Daily Mail.

Pentru a se razbuna, Nelson a facut publica aventura si i-a lasat chiar o postare pe Twitter nevestei lui Rosenkranz, acuzand-o ca ar fi stiut de aventura. In biletelul primit de Nelson de la omul de afaceri, acesta ii scrie: "Pentru mine, doi este un numar remarcabil". Sotia barbatului, in varsta de 57 de ani, a replicat postarii cu un mesaj gol.

Femeia il da acum in judecata pe omul de afaceri, pe care il acuza ca a pacalit-o sa semneze un contract de confidentialitate asupra relatiei, in schimbul sumei de 100.000 de dolari, bani pe care, spune ea, nu i-ar fi primit.

Mai mult, spune tanara, milionarul s-a prefacut ca nu o cunoste atunci cand Katherine l-a surprins la un restaurant in compania altei femei. Cand l-a confruntat si l-a amenintat ca va spune totul intr-o carte, Rosenkranz ar fi incercat sa o stranga de gat.

In cei patru ani de relatie, cei doi au schimbat mai multe e-mail-uri, iar discutiile lor au variat de la cele cu tenta sexuala, la teme precum literatura, politica sau finante. Mesajele dintre ei sunt folosite acum drept probe in procesul intentat de Nelson.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO