Mananca de un an doar legume, iar viata lor s-a schimbat complet. "Suntem de nerecunoscut"

Dată publicare: 07-10-2013 18:24
Dată actualizare: 10-10-2013 06:55


Sandra si Michael Menarry

Pentru ca nu se puteau abtine de la pui fript, sunca, carnati si fripturi, doi soti au luat proportii vazand cu ochii.

Sandra si Michael Menarry, din Irlanda, care s-au casatorit in 2010, spun ca sunt perfecti unul pentru celalalt si ca se potrivesc in toate, inclusiv la gusturi culinare.

Recunosc, insa, ca alimentul lor preferat era carnea, pe care o consumau in cantitati industriale si in diverse combinati, relateaza The Mirror.

La putin timp dupa ce s-au casatorit, mesele lor imbelsugate au inceput sa se vada… S-au ingrasat amandoi si au inceput sa aiba probleme de sanatate.

Mitul perfectiunii ei a fost destramat. Cum arata in realitate corpul Antoniei - FOTO

Dupa cateva vizite la medic, cei doi soti, in varsta de 39 si 42 de ani, au aflat ca aveau probleme de sanatate din cauza alimentatiei gresite pe care o aveau. “Noi inlocuiam legumele cu carne. Mancam carne cu garnitura de carne”, spune Sandra.

In urma cu un an, cei doi soti, care cantareau 114 si 128 de kilograme, au decis ca venise vremea sa renunte definitiv la carne. “Am inlocuit proteinele animale cu cele vegetale. De un an suntem vegetarieni si este cel mai bun lucru pe care l-am facut noi. Acum suntem de nerecunoscut”, a spus Sandra.

Au inceput sa slabeasca treptat, desi nu s-au infometat. Sandra spune ca, de fapt, mananca mult mai mult decat inainte si ca de multe ori abia se misca dupa mesele copioase cu legume. Dar, cu toate acestea, intr-un an au slabit considerabil. Michael are acum 82 de kilograme, iar sotia lui, 69.


 

Sursa: The Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO