"Fiul meu e mort, anulati abanonamentul". Ce raspuns a primit de la compania de telefonie mobila

Ultima actualizare: 14-09-2013 00:56
tata si fiu

Unui tata indurerat i s-a spus sa vanda telefonul fiului decedat, dupa ce compania de telefonie mobila a refuzat sa rezilieze abonamentul adolescentului.

Ben Fitchett, 14 ani, avea mobilul la el in urma cu o luna, cand a sarit de pe un pod din apropiere de Manchester si s-a sinucis, potrivit Daily Mail.

In timp ce politia examina mobilul baiatului, tatal acestuia, Peter, a incercat sa rezilieze contractul pentru abonament lui, insa a primit de la compania de telefonie mobila urmatorul e-mail: “Puteti sa vindeti telefonul si accesoriile pentru a plati taxa de reziliere”.

Peter Fitchett a trimis apoi un raspuns nervos, a copiat intreaga conversatie si a pus-o pe pagina lui de Facebook. Dupa ce aceasta conversatie s-a viralizat pe internet, barbatul a fost contactat de compania de telefonie mobila care i-a adresat scuze si a reziliat contractul.

Insa intre solicitare si data rezilierii a trecut o luna. Peter spune ca acum el si sotia lui se gandesc sa-si faca abonamente la alta companie de telefonie mobila, dupa “compasiunea” pe care a aratat-o actuala pentru tragedia lor.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO