Femeia ucisa de scara rulanta. Accidentul stupid, petrecut intr-o statie de metrou

Dată publicare: 31-01-2014 12:46
Dată actualizare: 03-02-2014 06:57


Statia de metrou Fabre, Montreal

O femeie din Canada a fost strangulata, dupa un accident ciudat petrecut la metrou. Parul si esarfa ei s-au agatat in scara rulanta.

O femeie de 48 de ani din Canada a murit prin strangulare, dupa ce esarfa si parul ei s-au agatat intr-o scara rulanta, dintr-o statie de metrou din Montreal.

Accidentul a avut loc joi, la statia de metrou Fabre.

Martorii au declarat politiei ca au vazut-o pe victima luptandu-se sa isi elibereze esarfa, agatata in dintii unei scari rulante, in timp ce cobora pe o scara rulanta.

"In timp ce incerca sa isi ridice esarfa, si parul ei s-a agata si, de acolo, totul s-a agatat in capatul scarii rulante", a declarat ofiterul Jean-Pierre Brabant, de la politia din Montreal.

Doua persoane au sarit in ajutorul victimei, care zacea, inconstienta, la baza scarilor.

La momentul in care pompierii si echipajele de urgenta au ajuns la locul accidentului, victima intrase in stop cardiac, asa ca i-au pronuntat decesul.

Autoritatea de transport din Montreal a anuntat ca toate scarile rulante din Montreal sunt sigure, acesta accident ciudat fiind primul de acest fel, informeaza Daily Mail.

Un inginer al societatii de transport a declarat ca aceste scari rulante sunt echipate cu mecanisme de siguranta, care trebuie sa opreasca scara, in momentul in care cineva cade sau un obiect este blocat intre trepte.

Acesta nu este primul accident produs pe o scara rulanta.

In 1989, o fetita de doi ani si-a pierdut patru degete cand mana ei s-a blocat intre dintii scarii. Ea incerca sa ridice un strugure din bagajele altui calator.

In 2004, 16 studenti care foloseau o scara rulanta, intr-un liceu din Montreal, au fost raniti, in momentul in care scara s-a oprit, brusc.

Anul trecut, un barbat din statul american Seattle a fost strangulat mortal, in momentul in care camasa sa a fost prinsa intr-o scara rulanta, intr-o statie de transport.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO