“Femeia care s-a intors din morti”. S-a casatorit in biserica in care a fost inmormantata acum 6 ani

Ultima actualizare: 11-09-2012 05:25
nunta

Si-a gasit jumatatea si s-a decis sa se casatoreasca, ceremonia religioasa avand loc in biserica in care parintii ei au dus-o intr-un sicriu acum sase ani, pentru slujba de inmormantare.

Whitney Cerak, 25 de ani, din statul american Michigan, are o poveste de viata care intrece orice scenariu de film.

Acum sase ani, parintii ei au crezut ca a fost una din victimele unui accident de circulatie in care au murit in total sase persoane.

In timp ce sotii Cerak au inmormantat ramasitele celei despre care credeau ca este fiica lor, Whitney agoniza in spital si era supravegheata de alta familie, care a crezut ca era fiica lor, Laura VanRyn.

Whitney Cerak (foto stanga) si Laura VanRyn (foto dreapta) erau colege, se aflau in aceeasi masina in momentul producerii accidentului, semanau izbitor si din acest motiv au fost identificate gresit de familiile lor.

Whitney Cerak a avut chipul desfigurat luni intregi dupa accident, dar dupa cinci saptamani sora Laurei, tanara decedata, a observat ca dantura nu seamana deloc cu cea a surorii ei. Atunci a fost descoperit adevarul infiorator…

In timp ce sotii Cerak au fost fericiti sa afle ca fiica lor traia, ceilalti parintii au inceput sa-si planga fiica. Insa aceasta poveste de groaza a creat o legatura puternica intre ele.

Anul acesta Whitney Cerak s-a casatorit cu iubitul ei, Matt Wheeler, si a luat decizia cel putin bizara de a face ceremonia religioasa in biserica in care parintii ei “au inmormantat-o” acum sase ani. 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO