Fotografia unei mirese face inconjurul lumii. Protestele anti-NATO de la Chicago i-au stricat nunta

Ultima actualizare: 02-07-2012 08:23
mireasa

Am planuit totul in asa fel incat ziua in care se vor casatori sa fie perfecta. Tim si Beth Alberts au fost siguri ca evenimentul va fi unul de neuitat. Nu a fost deloc asa.

Dupa ce si-au jurat iubire vesnica in fata altarului, cei doi miri si invitatii lor au pornit catre localul unde urma sa aiba loc petrecerea.

Din nefericire insa, in centrul orasului Chicago au dat peste sutele de oamenii care protestau impotriva summit-ului NATO si a masurilor de austeritate.

Mireasa a fost la un pas de-a izbucni in plang cand a realizat ca nu va mai putea face poze si nici nu va putea merge intr-o decapotabila pana la restaurant.

Pozele care NU ar fi trebuit sa fie facute publice. Vezi cele mai nereusite fotografii de familie - GALERIE FOTO

Femeia s-a refugiat in bratele sotului cand a vazut multimea de protestatari.

Sutele de persoane adunate in centrul orasului nici macar nu i-au observat pe nuntasii suparati si si-au continuat protestul.

Oamenii au manifestat sambata dupa-amiaza la Chicago  impotriva summitului NATO care se va desfasura duminica si luni in cel de-al treilea cel mai important oras american, reclamand totodata eliberarea a trei militanti inculpati pentru planuirea unor atentate, relateaza AFP.

Grupul de manifestanti scanda "pasiunea si libertatea noastra sunt mai puternice decat puscariile voastre", blocand circulatia rutiera in cartierul de afaceri din oras, dupa care au incercat sa se apropie de Palatul Congresului, unde se va desfasura summitul, sub un important dispozitiv de securitate.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO