Femeia care i-a taiat sexul sotului pentru ca "o merita" a fost condamnata la inchisoare pe viata

Dată publicare: 29-06-2013 07:52
Dată actualizare: 02-07-2013 06:48


scandal

Catherine Kieu, o femeie din Statele Unite, a fost condamnata vineri la inchisoare pe viata pentru ca i-a taiat sexul sotului ei in 2011. 

Femeia in varsta de 50 de ani a fost gasita vinovata de un tribunal din Califonia de tortura si mutilare dupa ce si-a legat sotul de pat si i-a taiat organul genital, relateaza Daily Mail.

Incidentul s-a petrecut in 2011 pe cand cuplul care locuia in Los Angeles, iar barbatul isi dorea divortul.

"Sper ca astazi o vad pentru ultima data. Sunt usurat, a fost o zi grea si trista pentru mine" a declarat fostul sot al femeii dupa ce Catherine si-a primit sentinta, vineri.

Un judecator din Orange County a condamnat-o pe aceasta la inchisoare pe viata, insa femeia are drept la eliberare conditionata peste 7 ani. "Nu am mai intalnit asa ceva in cei 60 de ani de cariera" a declarat judecatorul.

Pentru ca il banuia ca o inseala, femeia l-a legat de pat pe sot,  i-a sectionat sexul cu un cutit de bucatarie si a aruncat organul in ghena casei.

In momentul arestarii, Catherine le-a strigat politistilor ca barbatul "o merita".  Sotul ei, care nu si-a mai putut recupera organul genital in ciuda incercarilor medicilor, a depus marturie la tribunal..

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO