Experienta inexplicabila. Cand au revazut filmul de vacanta si-au dat seama ca nu erau singuri.VIDEO

Dată publicare: 06-01-2012 20:57
Dată actualizare: 12-08-2012 04:19


Fantoma

Experienta terifianta pentru doi tineri englezi, care au plecat intr-o excursie in Tara Galilor. Au aratat imaginile de vacanta mai multor persoane si nimeni nu a reusit sa isi dea seama ce este aparitia din video.

Paul Feehan a plecat intr-o excursie care ar fi trebuit sa fie relaxanta, insa experienta i-a adus cea mai mare surpriza a vietii atat lui, cat si amicului care il insotea.

Aflat intr-o zona deluroasa din Tara Galilor, in apropierea unui lac, prietenul lui Paul s-a decis sa surprinda imprejurimile. In timpul filmarii nu au observat nimic ciudat, cei doi declarand ulterior ca zona era pustie, fara nicio urma de alti oameni.

In momentul in care au derulat insa caseta, au observat ceva in fundal care pur si simplu i-a ingrozit. O silueta ciudata, care parea a fi un om sau o sperietoare de ciori a aparut nu o data, ci de mai multe ori in imagini.

IUBITA ta minte de 474 de ori pe an? Iata ce nu stiai despre FEMEIA de langa tine

Dupa ce au studiat cu atentie filmarea, Paul a declarat ca aparitia inexplicabila pare a fi o femeie imbracata in costum traditional galez.

"Este cu adevarat ciudat. Nu mai era absolut nimeni altcineva in zona in afara de noi. Sunt absolut sigur ca locul era pustiu cat timp am stat noi acolo. Nu am nicio explicatie pentru ce se vede in aceasta filmare", a declarat Paul.

 

 

 

 
 

 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO