"Dupa ce am slabit 85 de kilograme mi-am gasit iubit". Cum arata acum Andreea

Dată publicare: 14-03-2013 21:36
Dată actualizare: 17-03-2013 07:07


Andreea

2008 a fost un an dezastruos pentru aceasta femeie. A fost anul in care si-a pierdut locul de munca, mama si apoi bunica si a ajuns sa cantareasca 160 de kilograme.

Andreea este din Statele Unite si a povestit cum si-a schimbat complet cursul vietii pentru The Huffington Post.

Dupa anul 2008, an in care s-a aflat pe marginea prapastiei din cauza multiplelor tragedii prin care a trecut, Andreea a decis ca trebuia sa faca ceva. “Daca ma uit inapoi, realizez ca atunci mancam in cea mai mare parte a timpului meu. Mancam orice si nici nu mai stiu daca imi era sau nu foame. Cu mancare imi alinam suferinta sufletului. Dar a venit si ziua in care praful s-a asezat si mi-am dat seama ca imi faceam mult rau. Am decis ca venise vremea sa preiau controlul si trebuia sa fac ceva cu greutatea mea care tot crestea”, a spus Andreea.

Pentru ca nu avea nici cea mai vaga idee despre ce trebuia sa faca, in prima faza, Andreea, care are acum 31 de ani, a inceput sa mearga foarte mult pe jos. “Mama mea facea asta si era si un mod prin care ma simteam aproape de ea”, povesteste ea. Apoi a inceput sa-si faca ordine si in meniu, eliminand incet-incet alimentele nesanatoase.

Dupa cateva luni, Andreea a inceput sa faca box si sa alerge. Astfel, in decurs de un an, a slabit 25 de kilograme, iar in urmatorul an a mai dat jos alte 42. In perioada in care a urmat, Andreea a mai slabit, astfel incat acum a ajuns sa cantareasca 75 de kilograme, aproape de greutatea ideala pentru inaltimea ei de 1,78 metri.

Acum sunt sanatoasa fizic si psihic. Sunt in cea mai buna forma din viata mea. Am un iubit, am reusit sa imi termin studiile si am reusit sa imi cladesc o cariera”, a spus Andreea.

Citeste si: Cel mai bogat stat din lume "cumpara" una dintre cele mai mari puteri din Europa. Pretul: 57 mld. euro

Omul care a scos Chrysler din faliment, angajat sa salveze un intreg oras de la prabusire

 

Sursa: ACASA TV


VIDEO PROTVPLUS.RO