Drama teribila a unei familii din Australia. Bebelusul lor a fost ucis in bataie si au avut alt soc cand au aflat criminalul

Ultima actualizare: 15-02-2015 07:10
bebelus

In urma cu trei ani, o crima socanta a scandalizat opinia publica din Australia. Zayden Veal, un baietel in varsta de numai 10 luni, a fost omorat in bataie, lovit de mai bine de 30 de ori cu un baton din cupru.

Cateva luni mai tarziu, criminalul, Harley Hicks, era condamnat la 32 de ani de inchisoare. In urma ramanea durerea unei familii distruse de o tragedie de neimaginat. Socul a fost cu atat mai mare cu cat criminalul era un prieten apropiat al familiei, scrie metro.co.uk.

Mai mult, mama baietelului, Casey, o fosta colega de liceu a lui, il protejase mereu de abuzurile colegilor si il impiedicase, cu ani in urma, sa-si puna capat zilelor.

"Cand a vrut sa se sinucida, tin minte ca i-am spus ca nimic nu e mai rau decat asta si l-am convins ca de fapt nu isi dorea sa moara", a povestit Casey.

 

Barbatul nu a oferit niciodata o explicatie pentru crima sa. "Nu ne-a spus niciodata de ce a facut-o. Eu am murit odata cu copilul meu, insa incerc sa merg mai departe pentru celalalt baietel al meu", a adaugat femeia.

Ea a recunoscut ca regreta acum ajutorul pe care i l-a oferit lui Hicks: "Cand am aflat cine e criminalul, mi-am dorit sa nu-l fi luat niciodata sub protectia mea", a mai declarat Casey.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO