Doctorii i-au zis ca are dureri de spate din cauza greutatii. Vestea tragica pe care a aflat-o o tanara dupa cateva zile

Dată publicare: 22-10-2015 17:34
Dată actualizare: 25-10-2015 06:59


model

Cand Elly Mayday a inceput sa aiba dureri de spate in urma cu doi ani, doctorii i-au spus sa faca mai mult sport si sa ia medicamente de durere, dand vina pe greutatea sa.

Ea a marturisit ca, atunci cand a fost la urgente, medicii au facut-o sa se simta prost, intrucat nu au luat-o in serios.

In realitate insa, dupa ce a insistat sa i se faca mai mult investigatii, Elly a primit o veste tragica si anume ca sufera de cancer ovarian in stagiul III. “Daca ii ascultam pe medici, acum eram moarta”, a spus ea.

Dupa aceea, tanara, model de profesie, a inceput sa lupte cu cancerul si a trecut prin momente grele. Ea si-a pierdut parul in urma tratamentului de chimioterapie si a ramas cu urme pe corp din cauza operatiei, dar cu toate acestea a continuat sa pozeze in lenjerie intima.

Curajul ei a atras aprecieri de la peste 300.000 de persoane care o urmaresc pe Facebook. Poti sa-i afli povestea in video-ul de mai jos:
 

Sursa: Huffington Post


VIDEO PROTVPLUS.RO