"Dexter de New York". Un politist este acuzat ca planuia sa ucida si sa manance 100 de femei

Dată publicare: 26-10-2012 10:49
Dată actualizare: 01-11-2012 13:33


Dexter de New York: desoperire macabra despre poli...
Dexter de New York. Un politist este acuzat ca pla...

Un politist a fost acuzat joi ca se folosea de datele din baza politiei si de cele adunate de pe diverse canale de chat de pe internet pentru a duce la indeplinire cel mai macabru plan inchipuit vreodata de cineva.

El voia sa ucida 100 de femei, pe care sa le manance.

Gilberto Valle a lasat in urma diverse e-mailuri, mesaje instant si fisiere pe calculator, in care isi detalia planurile de canibalism, relateaza Huffington Post.

Peste 100 de victime erau luate in vizor, dintre care politia a reusit sa identifice doua. Deocamdata nu exista informatii ca cineva a fost ranit.

Printre schitele gasite in computerul personal, se numara si o lista de materiale necesare planului morbid: o masina, cloroform (substanta intrebuintata ca anestezic) si franghie. “Ma gandeam sa ii leg corpul pe un fel de aparat si sa o gatesc la foc mic”, scrie in document. De asemenea, Valle se referea la femei ca fiind “gustoase”.

Fosta sotie a polististului este cea care a alertat autoritatile din New York cu privire la activitatea online a acestuia.

Cercetarile arata ca, in februarie, Valle a negociat rapirea unei femei pentru altcineva. “5.000 de dolari si este a ta”, apare in conversatii. Un agent FBI a vorbit cu femeia, care afirma ca nu il cunostea prea bine pe barbat si ca acesta nu a fost niciodata in casa ei.

Acuzatiile nu mai au nevoie de nici un comentariu, vorbesc de la sine. E putin spus ca vorbele si actiunile lui Valle sunt socante”, afirma Mary E. Galligan, seful FBI din New York.

Pagina de Facebook a agresorului arata profilul unui om obisnuit. Acesta este un fan al echipei Yankees si avea poze de familie, cu sotia, fetita si catelul.

Atat colegii, cat si vecinii au fost uimiti de arestare. “Cred ca este o persoana normala si buna. Cand vorbeam cu el, nu am observat nimic ciudat”, a declarat administratorul cladirii in care Valle locuia.

Valle, in varsta de 28 de ani, a aparut joi in fata Tribunalului din Manhattan, fiind acuzat de conspiratie la rapire.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO