Cum si-a convins un barbat sotia sa-l ierte, dupa ce a inselat-o cu o tanara infectata cu HIV

Dată publicare: 13-02-2012 16:47
Dată actualizare: 02-11-2012 19:19


Iertare

A pus la cale un plan bizar pentru a-si convinge sotia sa se intoarca la el, dar si mai bizar este ca totul a functionat. Autorul este britanicul David Le Marquand (49 de ani), care insa nu se poate bucura deocamdata de iertarea nevestei.

Aceasta voia sa-l paraseasca, dupa ce a aflat ca a fost inselata cu o femeie mult mai tanara si care era infectata cu virusul HIV. Doar ca reactia sotului i-a depasit complet asteptarile.

Pentru inceput, barbatul s-a gandit sa-si arate dragostea fata de de sotia Christine, care ii era alaturi de 25 de ani, incendiind trei dintre hambarele cumnatului ei. Dupa ce i-a aratat femeii de ce in stare, a santajat-o: i-a cerut nu doar sa renunte la divort, ci si sa-i dea 210.000 de lire sterline, pentru a nu mai incendia si alte imobile.

Uluitor este nu doar ca nevasta l-a iertat, ci si reactia cumnatului acesteia: omul a cumparat o locuinta pentru cuplu, desi pagubele in urma incendiului au fost de 300.000 de lire sterline.

Din pacate, domnul Le Marquand nu se poate bucura din nou de dragostea sotiei, pentru ca a fost condamnat la 4 ani de inchisoare, dupa ce a recunoscut in fata politistilor ca a platit doi rusi pentru a incendia hambarele. "Afacerea" l-a costat 10.000 de lire sterline.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO