"Simteam fiecare taietura". Cel mai mare cosmar al unui barbat a devenit realitate

Ultima actualizare: 03-10-2012 04:17
operatie

Este unul din cele mai cumplite cosmaruri: sa te trezesti in timpul unei operatii si sa simti durerea, dar sa nu te poti misca sau striga dupa ajutor, pentru ca esti paralizat. Este exact ce i s-a intamplat unui barbat din Suedia.

Clipele cumplite prin care a trecut Mathias Strom, din Suedia, in timpul unei operatii, sunt prezentate si in multe filme de groaza. Pentru el insa, totul a fost real si cat se poate de dureros, relateaza Daily Mail.

Barbatul a fost nevoit sa se supuna unei operatii la plamani, dar anestezia nu si-a facut efectul cum ar fi trebuit, iar barbatul s-a trezit pe masa de operatie. Simtea fiecare taietura, auzea medicii vorbind, dar nu putea reactiona, pentru ca era complet paralizat.

Eroarea medicilor i-ar fi putut fi fatala! Dupa ce a fost declarat mort, un copil a “inviat” la morga

Dupa 35 de minute de agonie, a lesinat, din cauza durerii.

“A fost o experienta cumplita, cel mai mare cosmar al meu. Durerea devenea tot mai intensa, dar nu-i puteam avertiza pe medici in niciun fel ca sunt treaz si simt totul”, povesteste el.

Dupa ce operatia s-a terminat si efectul paraliziei a trecut, Mathias a fost foarte furios si le-a cerut medicilor explicatii. La inceput, toti au crezut ca barbatul visase urat, dar cand le-a relatat cuvant cu cuvant discutia care avusese loc in sala de operatie, si-au dat seama ce s-a intamplat.

Medicul anestezist a recunoscut ca i s-a parut ca nu era totul in regula in timpul operatiei, dar, in ciuda acestei declaratii, conducerea spitalului nu l-a despagubit pe pacientul traumatizat.

Nici macar nu si-au cerut scuze, asa ca barbatul a decis sa-si faca publica povestea. A facut si o plangere impotriva institutiei, pentru ca si acum, la doua luni dupa incident, are cosmaruri si nu poate dormi.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO