Un copil de 15 ani dintr-un spital de boli mintale, dus la bordel de ingrijitor. Tatal e ingrozit

Dată publicare: 29-08-2012 08:53
Dată actualizare: 06-11-2012 22:10


prostituate

Un barbat este revoltat si este decis sa faca toate demersurile pentru a-i vedea pedepsiti pe cei care i-au umilit fiul vulnerabil, internat intr-un spital de boli mintale.

Barbatul, in varsta de 51 de ani, din centrul Angliei, a spus ca ingrijitorul personal al fiului sau de 15 ani, care ar fi trebuit sa il hraneasca, spele si sa-l plimbe afara, l-a dus dus la bordel unde i-a explicat cum sa faca sex cu prostituatele.

Din cate se pare, baiatul a fost dus de trei ori la casa de toleranta. Dupa ce ii dadea “instructiunile”, ingrijitorul se grabea se plece la cumparaturi.

Baiatul, care este grav bolnav, i-a spus tatalui sau despre vizitele la bordel. Barbatul nu a crezut prima data ce aude, dar a refacut apoi traseul fiului sau si a aflat toata povestea.

El a spus ca ingrijitorul practic l-a umilit pe fiul sau si l-a pus sa-si dea toti banii de buzunar pe care ii primea de la el pentru prostituate. “Baiatul meu este la varsta adolescentei, dar este complet imatur si vulnerabil. Ingrijitorul l-a dus prima data la o tanara din Rusia, apoi la o japoneza. Aceste vizite l-au tulburat. Comportamentul fiului meu si starea psihica s-au deteriorat. Femeile acelea i-au ravasit definitiv mintile”, a spus tatal.

Ingrijitorul a fost concediat, iar acum barbatul vrea sa ceara spitalui despaguri in instanta. Conducerea i-a oferit suma de 2.000 de lire drept compensatie, insa a fost refuzata pe motiv ca este prea mica pentru traumele suferite de baiat.

Sursa: The Sun


VIDEO PROTVPLUS.RO