"Cate 7 ore, de 5 ori pe saptamana este prea mult". Cuplu arestat pentru prea multa pasiune

Ultima actualizare: 17-10-2012 12:57
Facebook sex

Un cuplu a fost arestat prea multa… dragoste. “E prea mult si prea zgomotos. Oamenii astia ar trebui sa se mute in padure”, a spus unul din vecinii cuplului.

Australienii Jessica Angel si Colin MacKenzie au fost arestati pentru ca fac prea mult zgomot in timpul sexului, iar politia a fost chemata de vecini de 20 de ori in ultimele patru luni.

Cei doi au fost apoi eliberati pe cautiune, iar politia le-a emis un ordin prin care le interzice sa “tipe, sa geama prea tare si sa injure”.

Din cauza numeroaselor plangeri venite de la vecini, cuplul a primit si numeroase amenzi pentru tulburarea linistii.

Am depasit limita legala la poluarea fonica, am fost arestati, scosi din casa noastra si ni s-a spus sa nu mai facem sex”, a spus Jessica Angel, de 34 de ani, care recunoaste ca este mai zgomotoasa decat partenerul ei.

Colin MacKenzie a spus: “Cum poti sa traiesti intr-un loc in care nu ai voie sa faci sex? Este ridicol. Oricum, mai mult zgomot face Jessica. Noi facem sex cate sapte ore, cinci zile pe saptamana. Probabil o sa mor de atac de cord…”.

La numai doua zile dupa ce au primit ordinul de restrictie, cei doi s-au iubit din nou cu pasiune si vecinii au chemat politia.

Trevor Lovegrove, detectivul sef de la politia locala a spus: “Nu vrem ca cineva sa creada ca noi ucidem placerea oamenilor, pentru ca nu-i asa. Oamenii au dreptul la intimitate, dar cand intimitatea lor ii deranjeaza grav pe altii, este de datoria noastra sa facem ceva”.

Unul din vecinii cuplului, care a chemat de mai multe ori politia, a spus: “Este mult prea mult si prea zgomotos. Oamenii astia ma trezesc din somn si injura foarte urat in timpul sexului”.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO