Au ucis unul dintre cei mai rari pesti din lume. Ce a gasit politia in urma acestor trei barbati beti

Dată publicare: 16-05-2016 16:13
Dată actualizare: 19-05-2016 06:51


agresori

In data de 30 aprilie, camerele de supraveghere de la o rezervatie naturala din Nevada au surprins trei barbati intrand prin efractie in zona ingradita. Dupa aceasta vizita, ingrijitorii au gasit unul dintre cei mai rari pesti din lume mort.

Incidentul s-a produs in Lacul Diavolului din Nevada. Cei trei oameni erau inarmati si au impuscat lacatul portii pentru a intra in rezervatie. Acolo se pare ca au dat o mica petrecere deoarece politia a gasit cutii de bere goale, urme de voma, o pereche de lenjerie intima plutind in apa si cel mai grav un peste extrem de rar mort, relateaza Los Angeles Times.

Din imaginile de pe o camera subacvatica rezulta ca cel putin unul dinte huligani a intrat in lacul sapat in stanca, deranjand vietatile. In acest moment, in lume se mai afla doar 115 exemplare din acest peste.

Joi politia a reusit sa ii prinda pe cei trei faptasi, ce au varste cuprinse intre 26 si 35 de ani. Pe langa faptul ca sunt suspectati ca au omorat o specie rara de pesti, acestia ar putea primi o pedeapsa mai aspra daca se dovedeste ca escapada lor a pus in pericol ouale animalelor sau sursele lor de hrana.
 

Sursa: LA Times


VIDEO PROTVPLUS.RO