Au slabit 95 de kilograme. Povestea cuplului care a luat o decizie drastica in noaptea dintre ani

Dată publicare: 31-12-2013 17:44
Dată actualizare: 03-01-2014 06:49


Amanda si Keith Flick

Amanda si Keith Flick, un cuplu din Statele Unite, au reusit performanta de a slabi, impreuna, 95 de kilograme. Amandoi s-au luptat cu greutatea excesiva toata viata, pentru ca nu gateau niciodata, mancau de la fast-food-uri si consumau alcool.

Amanda a fost prima care a pus piciorul in prag, dupa ce a realizat cat de mult timp iroseste pentru ca nu era o persoana activa. De Anul Nou, si-a propus sa isi schimbe viata si sa alerge 5 kilometri, informeaza Daily Mail.

A inceput sa tina o dieta si sa faca exercitii fizice, cu ajutorul unui DVD realizat de un antrenor profesionist. Cu acest program, a reusit sa alerge primii 5 kiometri in luna iunie. Dupa un accident la genunchi, a pus la loc 7 kilograme din cele 25 pe care le daduse jos, insa, cu ajutorul unui antrenor personal, si-a revenit, iar in octombrie a alergat primul maraton din viata sa.

In prezent, Amanda lucreaza ca antrenor personal, la o sala de antrenament si are 60 de kilograme, fata de 110, inaintea deciziei care i-a schimbat viata.

Impulsionat de schimbarea din viata sotiei sale, Keith si-a luat inima in dinti si i-a urmat exemplu, pentru ca ea "arata din ce in ce mai bine".

El a renuntat la bere si a inceput sa lucreze cu o bicicleta eliptica, ulterior a apelat la un program online de slabit. Cand greutatea sa a ajuns la 100 de kilograme, a hotarat sa mearga la o sala de forta.

Cand Amanda a devenit antrenor personal, el a fost primul ei "cobai", iar acum lucreaza impreuna de doua ori pe saptamana.

Amanda si Keith Flick

Keith a reusit sa slabeasca de la 180 la 85 de kilograme si a declarat ca este incantat ca se poate apleca pentru a-si lega sireturile.

Sursa: Huffington Post


VIDEO PROTVPLUS.RO