Au ajuns acasa si au gasit aceasta reptila agatata de usa. Care sunt, de fapt, dimensiunile ei. VIDEO

Ultima actualizare: 19-06-2016 07:48
soparla

Romanii se sperie daca gasesc in casele lor un tantar sau vreun gandac de bucatarie si, daca va aflati in aceasta situatie, ganditi-va ca se poate mult mai rau.

Cand s-a intors acasa, un barbat din Thailanda a gasit pe usa de la intrare o soparla uriasa. Attanai Thaiyuanwong a filmat reptila "monstru", iar clipul l-a postat pe Facebook, unde a fost vizualizat de mai bine de 250.000 de ori, relateaza The Telegraph.

In video se vede cum barbatul si familia incearca sa alunge soparla uriasa, insa aceasta se simte incoltita si incepe sa loveasca cu coada. Potrivit site-ului thailandez Coconuts Bangkok, barbatul spune: "Este in casa noastra! Este a dracului de mare! Sora, n-ar trebui sa stai aproape! E la fel de mare ca tine!".

Femeia ii raspunde: "Este draguta!"

Nici din filmare si nici din postarile de pe retelele de socializare nu rezulta daca cand si cum a fost alungata soparla.

Reptilele din aceasta specie nu sunt o rarirate in Thailanda, dimpotriva, ele sunt raspandite chiar si in zonele locuinte, insa exemplarele de o asemenea dimensiune sunt rare.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO