"Am pierdut 35 de kg si virginitatea". Cum i s-a schimbat viata tanarului dependent de fast-food

Dată publicare: 06-06-2013 22:58
Dată actualizare: 09-06-2013 06:57


barbat gras

Un tanar supraponderal si virgin se temea ca nu o sa-si gaseasca niciodata o iubita. Avea 130 de kilograme si se considera complet dizgratios, dar era dependent de mancare.

Dar teama ca va ramane singur toata viata a fost mai puternica si, intr-o zi, Ben Davis, 21 de ani, din Anglia, s-a decis sa ia masuri drastice, relateaza Daily Mail.

Eforturile sale au dat rezultate si nu dupa mult timp a slabit 35 de kilograme. Dar asta nu a fost singura minune… Ben si-a gasit o iubita si...  “nu mai sunt virgin”.

Tanarul a spus ca inca din perioada liceului era complexat din cauza kilogramelor in plus. Din acest motiv nici nu avea curaj sa stea de vorba cu vreo fata, asa ca nu avea sperante ca vreodata sa aiba o relatie.

Decis sa-si schimbe viata, Ben s-a inscris intr-un program de fitness si si-a schimbat alimentatia, renuntand complet la meniurile McDonald’s si la ciocolata.

A slabit 35 de kilograme. La o petrecere de familie s-a intamplat ceva minunat pentru el: “O fata se uita la mine. Nu-mi venea sa cred. Mi-am facut curaj si am vorbit cu ea. Dupa cateva zile, eu si Fern eram un cuplu”.

Vezi AICI fotografii cu Ben inainte si dupa ce a slabit.
 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO