Alerta in SUA: industria filmelor pentru adulti si-a suspendat de urgenta activitatile

Dată publicare: 22-08-2013 17:09
Dată actualizare: 25-08-2013 07:04


filme adulti

Industria filmelor pentru adulti din San Fernando Valley, California si-a suspendat activitatile de urgenta dupa ce un actor a fost depistat pozitiv cu HIV.

Decizia a fost luata miercuri dupa ce o tanara actrita, aflata de putin timp in industrie, a fost depistata pozitiv cu HIV, relateaza Daily Mail.

Partenerii sexuali ai femeii sunt testati de catre asociatia Adult Production Health and Safety Services care colaboreaza cu industria filmelor pentru adulti din SUA.

"Am suspendat activitatile pana cand riscul transmisiei va fi eliminat" a declarat Diane Duke, director al sindicatului actorilor din aceasta industrie.

Aceasta nu a confirmat daca persoana infectata este o femeie si a negat ca s-ar fi imbolnavit pe platourile de filmare.

"Din 2004 pana in prezent au fost doar doua cazuri de depistare pozitiva cu HIV, insa niciuna nu s-a produs in timpul filmarilor. Cazul de fata ar urca numarul situatilor de acest gen la 3 in ultimii 10 ani la nivelul intregii tari" a mai completat ea.

Anul trecut, liderii industriei pentru adulti din SUA au decis sa suspende activitatile temporar din cauza unei epidemii de sifilis.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO