A vrut sa fie romantic si sa-si ceara iubita de sotie in locul unde a cunoscut-o. Cum i-au fost date peste cap planurile

Dată publicare: 08-10-2014 15:56
Dată actualizare: 11-10-2014 07:10


casatorie

Ding Fan, un chinez de 31 de ani, a vrut sa faca un gest romantic pentru iubita lui si sa o ceara in casatorie pe muntele Huangshan, adica locul unde cei doi s-au cunoscut in urma cu cinci ani.

"Mi-am cunoscut iubita in acel loc, in urma cu cinci ani si am decis sa o cer acolo in casatorie, in timp ce privim rasaritul. Le-am spus unor prieteni sa ne vedem acolo, in secret, dar era atat de multa lume incat ne-am pierdut unii de alti. Inelul si florile erau la ei", a spus Fan, potrivit Daily Mail.

Mai exact, gestul pus la cale de barbat a fost stricat de miile de persoane care au ales, si ele, sa vada rasaritul in acelasi loc de pe munte, acesta fiind o destinatie turistica renumita din provincia Shaanxi.

Ding Fan a adaugat ca, la un moment dat, s-a pierdut chiar si de iubita lui. Acesta a spus ca daca se punea intr-un genunchi si facea cererea atunci, cel mai probabil nu mai avea loc sa se ridice. Asa ca a abandonat planul.

Intr-un final, barbatul s-a reintalnit cu cei care aveau inelul si florile la telecabina, astfel ca cererea in casatorie a avut loc in cabina trasa de cabluri.

"Telecabina era foarte aglomerata. A spus DA! A fost o logodna demna de tinut minte", a mai spus chinezul.

 

 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO