A vrut sa demonstreze ca este mai mult decat o papusa Barbie. Frumoasa blonda cu licenta si master

Charlote Poole

O studenta la drept blonda, care a cheltuit mii de lire sterline sa se transforme intr-o Barbie in viata, s-a razbunat pe fostii colegi care o credeau "proasta" obtinand o noua diploma.

Charlotte Poole este numele studentei. Blonda de 22 de ani este fan al papusilor Barbie. Si-a dus pasiunea atat de departe incat isi vopseste parul blond platinat, poarta haine copilaresti si si-a facut implanturi cu silicon de marimea 34F.

AICI GASESTI MAI MULTE POZE CU FRUMOASA BLONDA

Insa Charlotte nu este nici naiva, nici proasta, nici materialista. Tocmai a obtinut o diploma de master, iar iubitul ei declara ca o place pentru inteligenta ei.

Noul marketing manager a inceput sa se imbrace ca o Barbie cand avea 15 ani, imitand staruri ca Pamela Anderson. Pentru ca nu avea incredere in ea, purta fuste foarte scurte si rujuri in culori aprinse.

Citește și
Valeria Lukyanova
Cum arata fara machiaj "femeia Barbie", cea despre care lumea a crezut ca este o fictiune
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

Insa stilul vestimentar nu a impiedicat-o sa obtina notele necesare pentru a intra la Universitatea Nottingham, la Drept si Psihologie, si apoi la departamentul de Marketing si Management al Universitatii Leicestershire.

"Eram ingrijorata de felul in care arat, asa ca am inceput sa ma machiez si sa ma imbrac (n.r. ca Barbie). Nu ieseam din casa fara sa ma machiez", a spus tanara.

Acum spune ca se amuza cand oamenii o numesc "proasta" sau "usuratica".

"Am intalnit fete care m-au urat pentru felul in care arat si m-au numit usuratica, insa, daca arat asa, asta nu inseamna ca sunt o idioata. Cand intalnesc o fata care ma masoara din ochi si ma crede iditoata, imi place, pentru ca stiu ca pot sa ii dovedesc contrariul", se amuza tanara.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
"Sunt propriul meu sculptor". A platit 100.000 de dolari pentru a arata diferit de orice alt barbat

Numarul femeilor care au apelat la interventii chirurgicale pentru a arata precum celebra papusa Barbie este tot mai mare. Acum, insa, si barbatii au inceput sa isi doresca sa arate precum anumite personaje.

Cum arata fara machiaj
Cum arata fara machiaj "femeia Barbie", cea despre care lumea a crezut ca este o fictiune

Valeria Lukyanova, ucraineanca de 21 de ani a carei celebritate a depasit granitele tarii sale datorita asemanarii ei cu o papusa Barbie, a facut publice cateva fotografii in care este complet nemachiata.

Primul interviu cu misterioasa
Primul interviu cu misterioasa "femeie Barbie". O sa ramai uimit cand o sa afli ce meserie are. FOTO

Pentru unele fete, papusile Barbie nu sunt doar niste simple jucarii, ci adevarate modele de urmat in viata.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.