A renuntat la cariera pentru viata de familie. Nu se astepta ca sotul ei sa-i faca asa ceva

Dată publicare: 28-05-2013 17:21
Dată actualizare: 31-05-2013 00:44


miri, nunta, Sarah Ayton, Nick Dempsey

Anul trecut, Nick Dempsey a castigat medalia de argint la windurf, in cadrul Jocurilor Olimpice. El i-a multumit “sotiei sale uimitoare”, care si-a sacrificat cariera ca sa aiba grija de copii, iar el sa fie liber sa se antreneze.

Sarah Ayton castigase medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Beijing in 2008 la canotaj, insa in anul 2012 a renuntat la cariera in sport, ca sa-si poata creste cei doi copii pe care ii are cu Nick - un baietel de 3 ani si un bebelus de 9 luni.

Astfel, locul ei la competitia din 2012 a fost luat de o alta sportiva, Hannah Mills, care a si castigat in acel an medalia de argint, scrie Daily Mail.

Sarah a declarat ca si-ar dori sa poata continua cariera, dar asta presupune fonduri si multe sacrificii si, avand doi copii, era prea greu sa poata continua amandoi sa concureze.

Nick declarase, la randul sau: “Sotia stie mai bine ca mine sa aiba grija de copii. Sincer, nu ma incanta ideea de a fi tatic cu norma intreaga”.

Anul acesta insa, el a inceput sa frecventeze diferite petreceri ale sportivilor, fiind vazut mai ales in compania domnisoarei Mills, care a inlocuit-o pe sotia lui in echipa Marii Britanii.

Nick are o aventura cu tanara si recent a decis sa-si paraseasca sotia. El si Sarah erau casatoriti din anul 2008.
 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO