A facut dragoste cu un coleg, in taxi, iar acum a pierdut totul."Sunt distrusa de ce s-a intamplat"

Dată publicare: 14-05-2013 16:55
Dată actualizare: 17-05-2013 00:12


Rebecca Blake

O femeie de afaceri din Marea Britanie si un tanar irlandez au fost arestati in Dubai, dupa ce au fost prinsi in timp ce intretineau relatii intime intr-un taxi. Dupa un an de la incident, instanta a dat verdictul final.

Rebecca Blake, consilier de resurse umane, si Conor McRedmond sustin ca sunt nevinovati, dar soferul de taxi si doi politisti din Dubai declara ca acestia faceau sex pe bancheta din spate a taxiului, dupa o nopate de betie.

Acum cei doi au fost condamnati la 2 luni de inchisoare.
Rebecca a fost, de asemenea, concediata din functia care ii aducea peste 120.000 de lire sterline anual.

“Sunt distrusa de acest verdict, care s-a dat dupa un an de zile. Abia astept sa ma intorc acasa, dar mi-e frica sa merg la inchisoare”, declara ea.

Tinerii pot decide singuri cand vor sa ispaseasca sentinta, dar nu au voie sa plece din Dubai inainte de a executa pedeapsa.

Blake si McRedmond au fost arestati anul trecut. Tanara locuieste in Dubai din 2011, iar Conor de 4 ani, scrie Daily Mail.

Ei s-au cunoscut la o petrecere organizata de compania pentru care lucrau. S-au imbatat si apoi au plecat impreuna cu un taxi, spre hotel.

Soferul, Qaiser Khan, declara ca femeia se dezbracase si “era deasupra barbatului, miscandu-se ca si cand ar fi facut sex”.

In noimebrie, cei doi au fost condamnati la 3 luni de inchisoare, plus 630 de euro amenda pentru ca au consumat alcool, gest considerat infractiune intr-o tara islamica.

Decizia a fost contestata, iar acum instanta a redus pedeapsa la 2 luni de detentie pentru indecenta.

Curtea Suprema din Dubai a refuzat sa retraga acuzatiile, desi unele dosare medicale atesta ca tinerii nu au facut sex.

Sursa: Daily Mail

Tags: sex, taxi, dubai,


VIDEO PROTVPLUS.RO