A aflat ca a ramas vaduva cand s-a trezit din coma. Tragedia care a curmat brusc luna de miere a unui cuplu din Germania

Ultima actualizare: 23-09-2015 06:51
accident Las Vegas

Rolf, 34 de ani, si Stefanie, 30 de ani, doi tineri din Germania, au decis sa-si petreaca luna de miere in Las Vegas, insa calatoria lor s-a sfarsit intr-un mod brutal.

Rolf si Stefanie mergeau spre aerodrom, pentru ca isi planuisera sa zboare cu elicopterul deasupra Marelui Canion, cand, in centrul orasului Las Vegas, masina in care se aflau a fost spulperata de un bolid care era condus de un sofer beat, dupa cum s-a stabilit ulterior, relateaza Bild.

Masina in care se aflau cei doi a luat foc instantaneu dupa impact. Cu ultimele puteri, Rolf o scoate din masina pe sotia lui. Au fost dusi de urgenta la spital, dar pentru Rolf ajutorul medicilor a venit prea tarziu.

Cand s-a trezit din coma, Stefanie a aflat ca este vaduva si si-a amintit care au fost ultimele clipe pe care le-a petrecut impreuna cu Rolf: "Sotul meu este eroul meu. El mi-a salvat! Fara el as fi ars de vie...", spune Stefanie.

Dupa accidentul tragic, tanara a avut doar o singura dorinta - aceea de a primi verigheta sotului ei. Pompierii americani au cautat ore in sir la locul tragedie si intr-un final au descoperit verigheta din argint a barbatului. "Inseamna mult pentru mine. Prin aceasta verigheta povestea noastra de dragoste continua", a spus, de pe patul de spital, femeia.

Sambata, dupa doua saptamani de spitalizare, Stefanie a fost externata si se pregateste sa plece spre Germania, unde va continua tratamentul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO