Sute de oameni pacaliti cu locuri de munca in strainatate au umplut holurile Tribunalului Bihor

29-10-2013 11:32


 Sute de persoane venite din toate colturile tarii au luat cu asalt, in aceasta dimineata, holurile Tribunalului din Bihor.

Cu totii sunt asteptati sa intre in sala de judecata, dupa ce au facut o plangere penala reprezentantilor unei firme care le-a promis locuri de munca in strainatate. Promisiunile s-au dovedit a fi vorbe desarte pentru ca oamenii au ramas cu ochii in soare si cu paguba in buzunar.
 
Anchetatorii i-au trimis in judecata pe cei patru administratori ai firmei care le-a promis oamenilor locuri de munca in strainatate. Procurorii spun ca acestia au inselat peste 400 de persoane din toata tara, de la care au incasat 50.000 de euro. In aceasta dimineata, la primul termen al procesului, sala de judecata s-a dovedit neincapatoare.

Escrocheria a iesit la iveala la data de 3 august, atunci  cand mai multe persoane s-au adunat intr-o parcare din Oradea, de unde urmau sa plece cu autocarele in Germania. Autocarele insa nu au mai venit, iar politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor au declansat pe loc o ancheta.

Daca vor fi gasiti vinovati de inselaciune, cei patru suspecti risca pana la 10 ani de inchisoare.

Teapa locurilor de munca in strainatate: un tanar care a inselat sute de persoane, a fost incatusat

VIDEO PROTVPLUS.RO